Алисия тотално подигра Николета (Вижте как я пародира)

Гласувайте за статията

Алисия се подигра тотално с визията на Николета, взе я за „мезе“ и в клипа си

Алисия тотално подигра Николета Лозанова. Плеймейтката стана за смяхв клипа на певицата „Моят рай“, след като се постара специално да я осмее в предаването си. Изпълнителката обаче не й остана длъжна. Изкопира няколко визии на Лозанова, като се постара да я направи за смях.

Модни очила

Певицата изглеждаше доста нестандартно с кръглите очила с блестящи рамки, но пък е факт, че бившата й съперница се кипри с такива от доста време. Фолк дивата обаче не пропусна да я пародира с тях.

Алисия направи за смях Николета! Отново

Алисия направи за смях Николета! Отново

В стил „Кардашиян“

Ким Кардашиян побърка народа с кока си и шампанското сервирано на барабанчето й. Николета побърза да я изкопира, а Алисия не се стърпя да я пародира. В същия стил.

В стил"Кардашиян" - на коя повече й отива?

В стил“Кардашиян“ – на коя повече й отива?

Имам си любим герой! Опашат и със смешни уши

Не е ясно дали Алисия е просто фен на Мики Маус или просто е искала да покаже, че изглежда по-добре с мишите уши по-добре от Николета, но е факт, че двете се разходиха с една и съща визия — с шапка Мики Маус. Плеймейтката в рекламна кампания, а Алисия—в новия си клип.

Nikoleta 5 5

Къдравата Сю

Приликите помежду им не спират до тук. Стилистите на госпожа Божинова в последно време правят доста, за да й придадат романтичен вид с нежно оформени къдрици. Алисия не пропусна да заложи и на този акцент в новия си клип.

Къдравите "Сю" една срещу друга - небрежно романтични

Къдравите „Сю“ една срещу друга – небрежно романтични

Певицата не просто подигра на Николета Лозанова с текста на новата си песен, но и по отношения на визията я направи за смях. И й показа, че колкото и да се прави на уникална и неповторима, понякога имитаторите изглеждат по-добре от оригиналите.

Оставям на вас да прецените дали това е така.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар