Алисия с мило послание за РД на сина си (Вижте порасналия Валери Божинов – младши – Снимки)

Алисия с мило послание за РД на сина си (Вижте порасналия Валери Божинов – младши – Снимки)
3.5 (70%) 2 votes

Певицата трогна с послание за рождения ден на Валери Божинов-младши

Синът на Алисия вчера празнува 13-ти рожден ден. Певицата пусна снимка в социалната мрежа, с която поздрави порасналото си момче.

Синът на Алисия копие на баща си
Снимка: Инстаграм

На фотото тя позира с Валери-Божинов-младши като е гушнала порасналия тийнейджър. Валерко, както му казваха когато бе по-малък е възмъжал и пораснал толкова много, че е задминал майка си на височина и все повече започва да прилича на баща си Валери Божинов.

Валери-младши по стъпките на баща си
Снимка: Инстаграм

Към кадъра гордата майка написа мило послание към сина си, в което се казва, че през последната година се е изменил и няма следа от малкото й момченце. Певицата му пожелава да върви уверено напред и да не престава да следва мечтите си. А тя му обещава винаги да е до него и да го подкрепя.

Феновете на Алисия се трогнаха от милото фото и я засипаха с пожелания: „Малкото момченце вече е станал по – голям и от мама! Да жив и здрав този красавец и да продължава да бъде твоята опора и гордост!🎂🍩🥰😍😘💕💞💓🎉🎊🥂”, „Абсолютно копие на баща си, живи и здрави ✨👌♥️”, „Ехааа какви сте сладки да ти е жив и здрав много щастие късмет в живота му да има щастлив живот”, са само част от коментарите на почитателите й в социалната мрежа.

 

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар