Алисия стана за смях и при Слави (Той не й даде думата)

Алисия стана за смях и при Слави (Той не й даде думата)
4.5 (90%) 2 votes

Алисия няма късмет с интервютата, след унижението при Милен Цветков и Слави й натри носа, без да иска

Алисия не можа да вземе думата при гостуването си при Дългия

Алисия определено няма късмет с интервютата си. След като преди ден Милен Цветков, без да иска или не, я обиди, наричайки я обикновена поп фолк певица, и Слави Трифонов не се отнесе с кой знае какво внимание към нея. Късно снощи изпълнителката беше на гости при Дългия, отново с Насо и Скандау, за да представят „Моят рай“.

Алисия нямаше късмет и при Слави

Алисия нямаше късмет и при Слави

Гостуването обаче се оказа поредния кошмар за звездата на Ара. Не че, Слави се държа зле и арогантно като Милен Цветков. Не, той дори се размаза от комплименти към певицата, само и само да й се хареса. Неколкократно повтори, че тя е уникална жена, уникален човек, страхотен изпълнител и т.н., и т.н.

И в цялото това словоизлияние, водещият съвсем забрави, че е редно да остави и гостенката си да обели някоя и друга дума. Нали затова я е поканил все пак. Певицата имаше възможност да се включи само в началото на интервюто, колкото да подари на Дългия една гривничка.

От там нататък, той изцяло взе думата. Нещо, което не е нетипично за него. Към края на „интервюто“ се усети, че практически не е дал на гостите си възможността да кажат каквото и да било и зададе някакъв въпрос на момчетата от Скандау. Като Алисия отново остана встрани от случващото се и можеше само да се усмихва.

„Поне този път се усмихваше, за разлика от предишното си гостуване, когато стоя като статуя и само си придаваше важност“, хилят се онлайн потребителите.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар