Алисия стана двойничка на Юлияна Дончева (Хирург обезобрази и двете)

Гласувайте за статията

Пластичните корекции на Алисия стават все по-натрапчиви и дискутирани.

След като бе разкритикувана, че се е състарила, вместо да се подмлади, Алисия намери своята двойничка. Напоследък все по-упорито фолк певицата е сравнявана с Юлияна Дончева. И наистина, на някои снимки двете са като две капки вода. Само че едната е на 33, а другата – на 51.

Въпреки това, състоянието на предната фасада и на двете е идентично. Алисия от край време се слави като една от фолк певиците с най-много интервенции, особено в областта на лицето. А резултатът е видим и трудно може да се сложи положителен знак пред него. Особено на фона на сравненията с дама с 20 години отгоре.

Не можем да отречем, че Юлияна Дончева изглежда доста добре за възрастта си и е напълно нормално тук-таме да й се прокрадват бръчки. Дори на фона на всички филъри. Тяхното наличие е отчетливо различимо по неестествено изпънатото чело и вежди на бившата депутатка. Трудно й е да изразява емоции с лицето си, а кожата й сякаш е под адско напрежение. Въпреки това, областта около очите е сериозно сбръчкана.

Същото е положението и при Алисия, но 20 години по-рано. Не искаме и да си представяме какво ще е, когато стане набор на Дончева… Тръгнала по рискования път на пластичната хирургия, певицата все повече губи предишния си облик и натуралната си визия, превръщайки се в поредния клонинг. Трудно й е да се усмихва, а мимиките й са доста неестествени, пише hotarena.net.

Алисия и Юлияна са като две капки вода

Алисия и Юлияна са като две капки вода

Разбира се, подобрен проблем има не само тя. Колежката й ДесиСлава при всяка следваща процедура се блъскала с все повече ботокс и така кожата й увисвала все повече. Така се стига до наложителен лифтинг,а резултатът от него вече описахме по-горе. Галена също е тръгнала по стъпките на Алисия и все по-често може да бъде забелязана издута след поредната процедура уж за разкрасяване.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар