Алисия спипала Мария и Бирмата на калъп (Вижте как Гущеров разбрал за измяната)

Гласувайте за статията

Алисия хвнала Мария и гаджето си на калъп, скандалът прераснал в зрелищен женски бой

Мария и Георги Станоев – Бирмата се били усамотили в гръцки хотел. Отдавайки се на взаимни ласки. Фолк дивата Алисия нали е голяма лисица отнякъде надушила за солунската афера на двете пиленца.

Примата на „Ара мюзик” не мислила много и цъфнала посред нощ в хотела. Където й били донесли, че Бирмата и Мария консумират интимните си чувства. Вакарелката нахлула с гръм и трясък и хванала на калъп колежката си с гаджето си, предават от електронното издание slava.bg.

Според слуховете, които се разнасят из фолк средите скандалът, който отразила Алисия бил толкова голям, че накрая преминал в женски бой със скубане на коси и крясъци. Мълви се, че Мария се била като тигрица заради Бирмата. Не смятала да отстъпи любовника си на колежката. Въпреки, че по това време тя все още била семейна и разводът й с Гущеров бил мираж.

Злите езици твърдят, че наранената от изневярата на Бирмата Алисия и нападната от фолк дивата Мария не й останало нищо друго освен да грабне телефона и да съобщи на Християн Гущеров какви ги върши зад гърба благоверната му съпруга.

Така милият Мечо, когото Мария боготвореше наляво и надясно научил за измяната на половинката си. Въпреки, че до сега милионерът й прощавал какво ли не с цел да запазят брака си изневярата с Бирмата му дошла в повече. Изгонил Мария от дома си в Бояна без да му мигне окото. Единствено съжалявал за детето на певицата. С което бил свикнал като със свое.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар