Алисия си маха ребра заради Бирмата (Вижте на какво ще се подложи)

Гласувайте за статията

Алисия май я е страх Жоро Станоев да не й бие шута наистина.

Покрай появилите се слухове, че Бирмата се кани да зареже Алисия стана ясно, че певицата е готова на всичко в името на любовта. Тя е вманиачена на тема външен вид и отделя доста внимание на визията си. Особено откакто до нея е един виден ценител на женската красота, който може да има всяка жена, която поиска.

Алисия не веднъж е демонстрирала супер фигура. Тя, обаче, явно страда от някакви комплекси, защото все нещо не си харесва. За никого не е тайна, че е една от певиците с най-много корекции, предимно в областта на лицето. Сега пък е готова да посегне и на тялото си, и то с една все още нестандартна за нашите географски ширини интервенция.

Любимата на Бирмата си  навила на пръста, че иска да си махне последните две ребра, познати като „плаващи“. До този трик на хирургията прибягват доста красавици в световен мащаб, които искат да се сдобият с кукленски тънка талия. Ефектът определено е УАУ, но струва не малко и като болка, и като средства.

Алисия явно обаче е готова на всичко в името на перфектната визия, която ще задържи Станоев до нея. Не е ясно кога точно ще се извърши манипулацията. Сигурно ще бъде преди лятото, за да може певицата да се възстанови и да разхожда новата си фигура по бански, пише hotarena.net.

Алисия е готова на крайности

Изпълнителката на „Мой“ е определяна от мнозина като пристрастена към пластичните операции. Дори наскоро й се наложи да коригира устните си, които бяха обезобразени от кофти филър. От там идват притесненията на близките й, че ако си махне двете ребра, нищо чудно скоро след това да иска да махне още две или пък да си сложи импланти в дупето, например. От Алисия може да очакваме всичко в сферата на корекциите, както не веднъж сме се убедили.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар