Алисия се теши с нови джуки след раздялата с Ники М. (Фото)

Алисия се теши с нови джуки след раздялата с Ники М. (Фото)
5 (100%) 1 vote

Алисия изду устните си до безобразие след като скъса за пореден път с вратаря

Алисия шашна феновете с нова визия

Алисия е намерила интересен начин да се теши след раздялата си с Ники Михайлов. Добре известен факт е, че след като прекратят някоя връзка, жените сменят кардинално визията си, в опит да започнат нов етап в живота си. Очевидно и певицата е на този принцип, след като от няколко седмици се появява с коренно различен имидж.

Алисия пак изду джуки

Алисия пак изду джуки

Първо звездата на Ара изненада феновете с огнено червена прическа, която, за тяхна радост, се оказа просто перука. Сега обаче изпълнителката е пуснала в косата си няколко отровно зелени кичура, които също се видяха прекалени на почитателите й. И това далеч не е всичко. Изпълнителката си е уголемила ужасяващо много джуките, явно в желанието си съвсем да се разкраси след раздялата.

И да покаже на вратаря какво е изпуснал в нейно лице. Резултатът обаче е по-скоро втрещяващ, категорични са форумци. Горната джука на Алисия е силно подпухнала и е фрапиращо по-обемна от долната й. Която също е по-надута от обичайното.

„Явно пак ги е коригирала, на път е да заприлича на Мара Отварачката вече“, недоволстват феновете на звездата. Която очевидно е все по-пристрастена към корекциите, макар че по едно време се беше поспряла.

Но изглежда постоянните проблеми във връзката й с Ники Михайлов и по-точно неговите непрестанни забежки, я карат да се чувства зле и тя се мъчи да компенсира с пластики, коментират специалистите. За да се почувства по-красива.

Нещо, което е напълно излишно според феновете й.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар