Алисия се състари от драми (Снимки колко е съсипана)

Гласувайте за статията

Алисия тотално се състари,  слуховете, че Ники М и Николета са заедно направо я съсипаха

Фолк фурията Алисия изглежда преуморена от непрестанните драми. Една от най-обичаните и оборотни певици на лекия жанр не може да си намери място, че бившият й Ники Михайлов отново е затоплил отношения с Николета Лозанова.Алисия

На снимките, които пуска в социалната мрежа Алисия има преуморен и съсипан вид. Бръчките й личат от далеч. Дори дебелия слой от грим на може да скрие издайническите следи. Които трайно са се настанили под очите й.

Разочарованията й от сърдечните драми, които преживя, а и напрегнатия й живот в професионален план тотално съсипват хубостта й. Някои подозират, че дори пластичните корекции няма да са в състояние след време да заличат отпечатъците на времето, предава лидера в светските новини Hotarena.net.

Близки и феновете на фолк звездата започват да се притесняват и за нейното здраве. Тя няма нито ден почивка. Денонощно търчи по участия и пътува из цялата страна. Наумила си е да стане като Лили Иванова. Само, че в лекия жанр. Запознати разкриват, че Примата на естрадата е неин кумир. Иска да повтори нейното творческо дълголетие. Не признава, че вече се е уморила. Щом има сили да пее в това се състои нейният живот. Дори като Лили мечтаела да умре на сцената, попарвала съветите на близките си  да си вземе почивка фолк дивата Алисия.

Рагледайте галерията от снимки на фолк звездата Алисия. На които се виждат издайническите бръчките на певицата, покрити с голямо количество фон дьо тен.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

1 коментар to “Алисия се състари от драми (Снимки колко е съсипана)”

  1. Шушу мушу

    окт. 09. 2016

    Лизке, Близке, де да изглеждаше и ти като нея. Пука й , че и дреме на нея за Михайлов и Николета. Михайлов е затворена страница за нея отдавна. Тя си има своята доходна професия и човек, който истински я обича. Тези двамата, нека си се порат, като риби, това ще им остане. Май ,вас повече ви интересува този проблем за тях.

    Reply to this comment

Добавете коментар