Алисия се стопи след драмите с Бирмата (Вижте на колко закова кантара)

Алисия се стопи след драмите с Бирмата (Вижте на колко закова кантара)
5 (100%) 1 vote

Алисия е на ръба на анорексията, певицата се уплаши, че тежи 46, 1 кг и то с дрехите

Алисия тотално се е стопила след поредната си раздяла с любимия си мъж. Драмите в любовния живот на певицата не са една или две. След като загуби и последното си гадже Бирмата тя е на ръба на анорексията.АлисияАлисия 1

Фолк дивата сама пусна кадър в социалната мрежа и показа колко тежи в действителност. Теглото й наистина е притеснително. С дрехи и маратонки Алисия тежи едва 46 килограма, предават от tialoto.bg. Реално е поне с едно, две  кила надолу.

Дори на нея не й харесват цифрите, на които закова кантара. Тя си постави за цел в най-скоро време да качи поне още две кила. Да стигне заветните 48 за да не изглежда толкова изпосталяла.

Певицата на „Ара мюзик” никога не е била с наднормено тегло. И на ръст не е висока. А по скоро дребничка. Но феновете й се притесняват, че теглото й вече граничи с това на анорексичките. Само силиконовият бюст на фолк звездата създава илюзия, че не е плашещо слаба.

Алисия се е заела да понатрупа малко калории през следващите няколко седмици. Певицата ще хапва по-усърдно докато получи желания резултат. Хем ще, влезе във форма, хем ще позаглади и издайническите бръчки по лицето. Появили се след прекомерната загуба на тегло.

В последно време фолк фурията бе засечена да ходи  с по-широки и разпуснати дрехи и с дежурните тъмни очила когато не е на участие. Явно, че се е стараела да  прикрие последиците от стопеното от любовни тревоги тегло.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар