Алисия се превърна в копие на Николета Лозанова (Вижте как я имитира)

Гласувайте за статията

Алисия изненада всички с желанието си да подражава на най-големия си враг – Николета Лозанова.

Двете любими жени на Валери Божинов Алисия и Николета Лозанова от години са в негласно съревнование. Те имат своите фенове и своя бляскав живот, но всяка от тях се бори да бъде по-по-най. Принципно стиловете на красавиците и желанието им за провокация се разминават сериозно. Но, оказва се, че имат и своята допирна точка.

Няма спор, че Николета винаги е била тази, която успява да провокира успешно, залагайки предимно на голотата. А Алисия го раздава стилна дама, акцентираща предимно на облеклото, а не на неговата липса. Сега изненадващо певицата направи негласен комплимент на Лозанова, копирайки нейния стил.

Плеймейтката публикува в социалните мрежи селфи, на което позира с ултра модерни напоследък очила с кръгла форма. Само няколко часа по-късно, Алисия също се изтипоса с абсолютно еднаквия модел цайси. Разбира се, този факт не бе подминат от по-наблюдателните и веднага се стигна до извода, че певицата за пореден път копира Николета.

Прави впечатление и че напоследък майката на Валерко се подвизава с абсолютно същия цвят на косата и прическа като на Лозанова. Така тя все повече се превръща в нейна двойничка. Но законната съпруга на Божинов отново реши да бъде крачка напред и направи драстична промяна с косата си, пише hotarena.net.

Алисия отново подражава на Николета

Алисия отново подражава на Николета

За разлика от Алисия, която не се решава на смели промени в стила си, Николета за втори път в рамките на месец се появи с асиметрична прическа на черта. Разбира се, в случая говорим за използване на перука, тъй като Лозанова трудно бис е разделила с буйната си грива, за която полага толкова много грижи. Сега остава и певицата да цъфне със същата визия!

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар