Алисия се прави на супер мамче, глези Валерко с куче за 1500 лева (Фото)

Гласувайте за статията

Алисия всячески се опитва да компенсира липсата на Валери Божинов до сина си.

От години Алисия е в ролята на самотна майка. Тя гледа сина си Валерко, докато баща му обикаля по света с разни малки котета, а в последно време в Биляна Дол,. Родителите на хлапето са запазили приятелските си отношения. Дори певицата е станала доста гъста със сръбкинята, която го замени в сърцето на футболиста.

А сега Алисия се опитва да замени Божинов с нов член на семейството си! Не, в случая не става въпрос за Бирмата. Той отдавна се познава с Валерко и двамата се разбират доста добре. Но сега певицата е решила да направи подранил коледен подарък на наследника си, който на всичкото отгоре е и лаещ.

Преди дни изпълнителката се е бръкнала с крупната сума от 1500 лева, за да се разхожда в дома й пухкав мъник от породата померан. Тези кученца са супер актуални в момента. И докато повечето префърцунени мадами ги вземат за „джобни“ и обикалят с тях моловете, Алисия има съвсем друга цел.

Тя е взела кучето с идеята да повери грижите за него изцяло на Валерко. Малкият от доста време обяснявал на майка си, че иска да си има четириног любимец. А сега, когато той вече е в дом им, именно Божинов-младши е най-щастлив, пише blitz.bg.

Алисия само ще се радва на кучето, а Валерко ще се грижи за него

Алисия само ще се радва на кучето, а Валерко ще се грижи за него

Алисия, обаче, е подарила померанчето със заръката да бъде гледано като писано яйце. Хлапето, което все повече прилича на баща си, обещало да бъде грижовен приятел на своята вярна нова дружка. А певицата все пак не се сдържа да и се щракна с новодомеца.

Коментари чрез Facebook

коментара

1 коментар to “Алисия се прави на супер мамче, глези Валерко с куче за 1500 лева (Фото)”

  1. jtfvobylnd

    май 04. 2020

    Напишете вашия коментар тук…

    Reply to this comment

Добавете коментар