Алисия се прави на ощипана: На море съм с Валери, не с Ники

Алисия се прави на ощипана: На море съм с Валери, не с Ники
5 (100%) 1 vote

Алисия не иска да си признае, че се е събрала с вратаря

Алисия опитва да извърта очевидно, неизвестно защо

Алисия продължава да се прави на ощипана госпожица. След като стана ясно, че тя и Ники Михайлов са отседнали в един и същ хотел в Свети Влас по едно и също време, певицата упорито не иска да признае, че за пореден път е простила изневерите на вратаря и го е прибрала.

Алисия отново прости на Ники Михайлов

Алисия отново прости на Ники Михайлов

Помолена за коментар за слуховете за подновената връзка между двамата, ПР-ката на звездата, естествено под нейна диктовка, заяви, че Алисия е на море със сина си Валери-младши. И нито потвърди, нито отрече спекулациите, че с тях е и бившият й, който очевидно вече е настоящ. За пореден път.

Защо обаче изпълнителката крие очевидното, чудят се феновете й. Повече от ясно е, че тя и Михайлов са се събрали и са отново заедно. Двамата бяха на море в Гърция преди Свети Влас, а това се видя ясно от една снимка на Ники, на която силуетът на Алисия в бял бански се отразява в очилата му.

След завръщането си от южната ни съседка, влюбените са решили да отидат и до Свети Влас, като този път явно компания им прави и синът на Алисия, който приема вратаря като свой по-голям брат и се разбира повече от добре с него.

Според близки на Алисия тя все още се колебае дали Михайлов-младши заслужава поредния шанс, който му дава и затова не бърза да обявява, че отново са двойка. Както добре знаете, вратарят се скъса да й изневерява и поредната прошка най-много да направи Алисия да изглежда като глупачка.

Тъй като е малко вероятно Ники да й бъде верен, коментират запознати с нрава на кръшкача.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар