Алисия се отърва от Валерко за лятото, пречел й на работата

Гласувайте за статията

Алисия ще го дава соло в София през лятото, без малкия Валерко

Поп фолк певицата Алисия се отдава изцяло на кариерата си и изпрати рано-рано сина си на село за лятото, за да не й пречи. Малкият Валерко е свикнал с баба и дядо във Вакарел, а Алисия ще може да работи спокойно, особено по време на баловете.

Алисия

Певицата си докарва по четитри хиляди лв. на участие по баловете

За нея сега е моментът на „жътвата”, на нон стоп участия на абитуриентските тържества като хонорарът й не пада под четири хиляди лева, а понякога е и повече, споделят запознати.

Алисия

Алисия изпрати Валерко при баба и дядо

Именно в името на собственото си спокойствие, мама Алисия се е отказала и от услугите на лятното училище, което предлага елитният лицей в Горна баня, чиито възпитаник е първокласникът Валерко. И не само за това, а и за да спести месечната такса от хиляда и триста лева, твърдят от Hotarena.net.

Така или иначе, но малкият Валерко вече е в обновената, благодарение на Валери-старши, къща във Вакарел и тича след животинките, на воля и на чист въздух, а баба Наска и дядо Пламен му се радват.

Но освен за игри, синът на Алисия и Валери трябва да отделя време и за четене. Донесъл е куп книги, които задължително трябва да прочете през лятото. Алисия се отърва и от ангажимента си да контролира как синът й се справя с тази, нелека за него, задача. Думата тук има всеотдайната баба Наска, която зорко следи по колко страници на ден прочита внукът й. И заради церберските си възпитателни мерки с дядо Пламен са в конфликт. Той смята,че лятната ваканция е за игри и развлечения, а не за сериозни занимания. И дава пример с популярния татко на Валерко, който не се е потил много над книгите, а си докарва повече пари и от учените глави. Въпрос на гледна точка.

Алисия

Ще се съберат ли мама и татко

Двамата възрастни хора обаче са единодушни в едно, иска им се родителите на Валерко да се съберат. С поведението си напоследък, Алисия и Валери Божинов засилват слуховете за по-така сближаване. Комуникират помежду си, а завършаването на първата учебната година на сина си са отпразнували заедно в ресторант, тримата са били и на кино. Може пък мечтите и желанията на родителите на Алисия да се сбъднат.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар