Алисия се обясни публично на Ники: Времето с теб е безценно

Алисия се обясни публично на Ники: Времето с теб е безценно
5 (100%) 1 vote

Алисия най-накрая спря да се прави на ударена и потвърди, че е с вратаря

Алисия се обясни публично в любов на Ники Михайлов

Алисия се обясни публично в любов на Ники Михайлов! Певицата най-накрая реши да престане да се прави на ударена и потвърди, че с вратаря отново са заедно и тя за пореден път е простила многото му изневери. Естествено, вярна на стила си, звездата не направи това директно, а чрез завоалиран фотос с послание към него.

Алисия потвърди, че е с Ники Михайлов

Алисия потвърди, че е с Ники Михайлов

На кадъра Алисия е с шапката на Ники Михайлов, както и с часовника му, излегнала се на същото място, от където той пусна снимка само преди няколко дена. И се беше стъкнал със същата шапка и същия часовник. По-голямо признание от това, че двамата отново са се събрали, здраве му кажи.

И за да бъде идилията пълна, изпълнителката е написала към кадъра, че времето с любимите хора е безценно. Повече от ясно е, че чалгаджийката има предвид вратаря, с когото за пореден път се събраха.

Разбира се, феновете им се радват и не крият одобрението си, че любимците им отново са заедно. На пук на зложелателите.

Друг е въпросът колко ще изтрае сдобряването този път. Както всички добре знаят, отношенията между двамата винаги са били на приливи и отливи. Публична тайна е, че Михайлов-младши не е от верните мъже и не пропуска да сложи рога на половинката си при всеки удобен случай.

На няколко пъти на Алисия й писва и уж му би шута, но после пак се връща при него. Дали защото много го обича, дали заради парите и лукса и екскурзиите, които й осигурява, кой знае. А може просто да й харесва да натрива носа на бившата на Михайлов – Николета Лозанова, която пък отмъкна нейния мъж Валери.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар