Алисия се мумифицира от пластики (Певицата не може да се усмихва от ботокс – Снимки преди и сега)

Гласувайте за статията

Алисия е вкаменила лицето си от многобройните корекции по него

Алисия едвам се усмихва заради прекаленото много ботокс

Алисия се мумифицира от пластики. Публична тайна е, че певицата е вманиачена по корекциите по лицето си, които вече е трудно да бъдат изброени. В манията си да изглежда млада, а и да задържи гаджетата си, които всички са по-млади от нея, звездата на Ара не спира да се подлага на какви ли не процедури.

Действително, на лицето й не може да се забележи дори и минимална бръчица. Само дето то изглежда буквално като вкаменено. И е видимо с просто око, че на певицата й е доста трудно да се усмихва. Прави впечатление, че бившата на Валери Божинов и Ники Михайлов отново е правила корекция на носа си и го е изпилила буквално до невъзможни размери.

Алисия преди и сегаЗа неин ужас феновете й не са в особен възторг от визията й. Почитателите са категорични, че в зората на кариерата си тя е била доста по-миловидна, макар и с по-голям нос и без ясно изразени скули.

„Изглежда като мумия, и с тази физиономия, без никаква усмивка“, „Като от калъп, поредната пластмасова кукла със скули, джуки и изпилен нос“, са само част от коментарите на недоволните фенове.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар