Алисия се запусна откакто не я смятат за модна икона (Вижте я по нощница на сцената)

Гласувайте за статията

Алисия стана за смях, появи се с нощница на сцената, откакто не й дават модни отличия съвсем се запусна

Алисия в последно време съвсем се запусна. От както никой не я брои за модна икона и не й дават награди тя всячески се мъчи да привлече внимание.

Само, че старанието й не се увенчава с успех. А по-скоро се оказва, че следват гаф след гаф. След като триковете й да си показва някои женски прелести уж неволно не минаха сега забравената от модните експерти изпълнителка мина на по странни изцепки.

Алисия демонстрира пълно модно невежество и липса на всякакъв вкус. Появи се с нощница на участие.  Дрехата хич не бе евтина или от някой смесен селски магазин. Но макар скъпа и маркова си е спално бельо по предназначение.

Предлаганите модели наистина са луксозни и със солена цена. Но в никакъв случай не са предназначени за сцена, а за креватни изпълнения с любимия човек. Разбира се ако имаш такъв.

На феновете направи и друго впечатление нощничката си Алисия бе щедро гарнирала с блестящи кичозни камъни на шията. С които да скрие недостатъците си. Както често го прави  с шалче или поло, предават от електронното издание  hotarena.net.

Бдителните последователи на звездата на „Ара” забелязаха още една издънка на певицата в последните дни. Тя пусна снимка как си избира луксозни слънчеви очила преди да отлети на Малдивите на ваканция. Само, че за беля бе забравила да си махне бенките  с фотошоп. Тези кожни недостатъци Алисия старателно прикрива. Но от както се занемари на външен вид забравя да пусне и компютърната програма в действие, критикуват любимката си феновете. А това е недопустимо за една поддържана и уважаваща себе си жена.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

1 коментар to “Алисия се запусна откакто не я смятат за модна икона (Вижте я по нощница на сцената)”

  1. Suzy

    мар. 09. 2017

    Greg Very useful information!My business has two locations and we’d like to use one Facebook page for both. Is there a workaround to list the information for both locations in the &#82A0;2bout” section?

    Reply to this comment

Добавете коментар