Алисия се върна в дома си след раздялата с Ники М. (Фото факт)

Алисия се върна в дома си след раздялата с Ники М. (Фото факт)
5 (100%) 1 vote

Алисия и вратарят очевидно окончателно са разделени

Алисия потвърди, че с Ники Михайло пак са скарани

Алисия се върна в дома си след раздялата с Ники Михайлов. Певицата потвърди, макар и не в прав текст, че с вратаря за пореден път са скарани и тя за пореден път е сама. Последният кадър, който изпълнителката сподели с почитателите си във Фейсбук, е направен в дома й, коментират запознати.

Алисия се изнесе от дома на Ники Михайлов

Алисия се изнесе от дома на Ники Михайлов

От където тя се беше изнесла, за да заживее заедно с футболиста. В апартамент, който той купи специално за двама им. И в който тя дори снима клипа на една от последните си песни. Но по всичко личи, че с идилията за пореден път е свършено.

Последният фотос на звездата на Ара определено не е правен в дома на Ники Михайлов, което, според феновете й, е категорично доказателство, че двамата са се разделили. Според слуховете, малко след Нова година, заради изневяра от страна на вратаря. Поредната му, ако трябва да сме честни.

Факт е обаче, че поредната драма в личния живот очевидно не трогва особено Алисия. Която изглежда по-добре от всякога, категорични са онлайн потребителите. Любимката им заложи на нежна, романтична визия, която действително й отива.

А дали причината е аферата й с Бирмата, за която засега се носят само слухове, можем само да гадаем.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

1 коментар to “Алисия се върна в дома си след раздялата с Ники М. (Фото факт)”

  1. anonimen

    ян. 15. 2016

    Тя е сериозна във връзките си и последователна жена. Образована , завършила СУ “ Климент Охридски“, с успешна кариера и най-вече красива млада жена. за какво и е този зъбат кон Михайлов? да си намери един подходящ мъж, който ще я обича, уважава и зачита. Този си е женкар по природа и колкото и да я обича ще я наранява. Тя заслужава повече! така че , ако вярно го е напуснала е най-разумното решение и дано си е взела поука за последно. А, това дето и приписва жълтата преса и сайтове измислени връзки с този и онзи няма никакво реално покритие. Тя не е такъв тип жена, която се хвърля всеки ден в различни еднодневни връзки.

    Reply to this comment

Добавете коментар