ПОДИГРАВКА? Целят Алисия със салфетки! (ФОТО)

Гласувайте за статията

Мръсни номера спретнаха на изпълнителката при последното й участие в дискотека

 

Алисия си тръгна унизена от последното си участие в нощен клуб. Всеизвестна е манията на феновете на чалгата да хвърлят салфетки, когато са във вихъра на танца. Този път обаче певицата беше целена най-безскрупулно и грозно от пияната публика, която прати мръсна салфетка право в главата й.

Алисия нямала избор и трябвало да преглътне гафа, който освен всичко друго е и запечатан на кадър, разпространен в интернет.

Алисия претърпя ужасяваща гавра

Алисия претърпя ужасяваща гавра

Гнусната случка още не давала мира на половинката на Ники Михайлов и тя се зарекла повече да не стъпва в тази дискотека. Явно присъстващите не са й били по вкуса, а силиконката е свикнала на голямо внимание и почитание от околните. Самата тя не позволява да става за смях и почти никога не се явява с оскъдно облекло, както правят например много нейни колежки. Заради тази си слабост, те често са подигравани и обикновено мъжете им подсвиркват цяла вечер. Разбира се, някои не се притесняват и правят всичко в името на тлъстите бакшиши, но Алисия е горда и се държи на положение.

Ала няма как да е знаела какво я очаква и сблъсък с простотията й дошъл в повече. След разразилата се неприятна сцена, тя дълго плакала на рамото на футболиста, който дори я посъветвал да спре с изявите, ако не може да понесе подобни реакции.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар