Алисия – рекордьор по пластики в чалгата (Топ 4 + Снимки)

Алисия – рекордьор по пластики в чалгата (Топ 4 + Снимки)
5 (100%) 1 vote

Алисия има най-много корекции по себе си в сравнение с колежките си

Алисия буквално си е сложила ново лице в опитите да се разхубави

Алисия е рекордьор по пластики в чалгата! Звездата на Ара безспорно държи палмата на първенството по най-голям брой пластични корекции в сравнение с останалите си колежки. Бившата/настояща половинка на Ники Михайлов сигурно сама не знае колко пъти е лягала под ножа, за да коригира най-вече лицето си, вследствие на което няма нищо общо с вида си от преди няколко години.

Алисия е рекордьор по пластики в бранша

Алисия е рекордьор по пластики в бранша

Изпълнителката е с импланти не само в джуките, но също и в брадичката и в скулите, оправяла си е носа и редовно си инжектира ботокс, за да изглежда млада.

Буквално по петите я следва Мария, която стана нарицателно за кошмарни пластики. Отварачката си е уголемявала джуките толкова много пъти, че те вече приличат на всичко друго, но не и на нормални устни. И съвсем естествено, предизвикват не възхищение, а гаври.

Мария преди и сега

Мария преди и сега

В топ 3 на корекциите в чалгата се намества и примата Глория, която също е неузнаваема от началото на кариерата си и сега. Звездата има корекции в скулите, брадичката, носа, устните, клепачите, а според слуховете дори си е махнала ребро, за да запази талията си тънка, припомнят от Hotarena.net. Не можем да отречем, че въпреки многото промени, резултатът е доста добър, за разлика от някои други нейни колежки.

Глория преди и сега

Глория преди и сега

Емилия пък едва не остана без нос, след като реши да го направи по-перфектен, макар според феновете той и преди това да изглеждаше добре. Изпълнителката твърди, че операцията е била наложителна, а не прищявка, заради катастрофа, но феновете не й вярват особено.

Емилия преди и сега

Емилия преди и сега

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар