Алисия разкри сензационно: Спах с Гущеров преди Мария!

Гласувайте за статията

Алисия вся смут с светските среди, признавайки, че е била любовница на съпруга на колежката си Мария Християн Гущеров.

Докато преживява страстен романс с бившия на Преслава Георги Станоев – Бирмата, лъсна дълго пазена тайна на Алисия. Оказа се, че тя е баджаначка и с друга своя колежка, но този път е била първа в сърцето на така желания господин. Мария Гущерова днес е щастлива милионерска съпруга, а преди години Ася е била държанка на бизнесмена.

От разстоянието на времето днес Алисия говори свободно за миналите си преживявания. Всички от близкото й обкръжение са наясно за тази авантюра, но тя е останала в миналото на певицата. Страстта между Християн Гущеров и Алисия е пламнала още преди тя да се запознае с Валери Божинов и да му роди син. Не е ясно при какви обстоятелства са се запознали, но най-вероятно спойката е станала на някое от участията на певицата. По това време тя беше в пика на кариерата си, която днес залязва малко по малко.

Алисия и съпругът на Мария са били интимни цяла година, но не се предприемали по-сериозни стъпки като съвместно съжителство. Просто са консумирали връзката си на плътско ниво. Причината за раздялата им обаче е ясна или поне версията на певицата. Тя е категорична, че жестоката ревност на Гущеров му е изиграла лоша шега, пише hotarena.net.

Християн адски се дразнел от разголените снимки и клипове на Алисия, както и от участията, на които е обградена от загорели мъжаги. Оставяйки този недостатък на заден план, изпълнителката на „Мой“ е категорична, че Гущеров е добър, умен, възпитан, кавалер и джентълмен. Семейството му също се състои от хора с добро възпитание и високо образование. Думи, които и Мария не веднъж е потвърждавала.

Как ли ще реагира Мария на това разкритие?

Как ли ще реагира Мария на това разкритие?

Интересно е дали ревността и чувството за собственост на Християн са станали хронични и с тях измъчва и Мария, както преди години Алисия, но засега съпругата му гледа да не му дава поводи и да се държи като примерна омъжена жена.

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар