Алисия разкри: Ето защо съм нещастна в любовта!

Гласувайте за статията

Алисия откри истинската причина за неуспехите си в любовта, която изглежда доста налудничава на повечето хора, но за певицата е добро успокоение.

След като отскоро отново е на крилете на любовта, Алисия явно не е напълно удовлетворена от връзката си, щом има време и желание да размишлява над екзистенциални въпроси над този защо досега не е минала под венчилото и защо изгуби бащата на детето си. Певицата явно не намира логично обяснение и не търси вината в себе си, а се задоволява със скалъпено обяснение, основаващо се суеверия.

Алисия не веднъж е споделяла с приятелки, че й се е случвало няколко пъти да чупи огледала. Тя сякаш е търсила подкрепа от тях на думите си и на вярването, че това носи нещастие в любовта. Разбира се, всеки трезво мислещ човек е наясно, че връзките между хората се влияят от други фактори, но Ася била абсолютно сигурна, че заради натрошените огледала е вече стара мома.

Последният път Алисия счупила огледало на 4 парчета, което, според поверието значи, че няма да надене халката още 4 години. Не е ясно кога минава този срок, но ще трябва да си почака още и май да намери друг, тъй като Бирмата едва ли е готов на тази крачка. Не бяха готови и Валери Божинов и Ники Михайлов, които остават болка в сърцето на певицата, пише blife.bg.

6cdc3e5090ac5be15fe51943e74ef1af

Не успя да задържи бащата на детето си.

Валери я направи майка, но не и своя съпруга, а Ники я разиграваше години наред и я направи нищо повече от рогоноска. Оказва се обаче, че Алисия не от скоро вярва в суеверия и всички са луднали покрай нейните щуротии. Певицата се завъртала три пъти, ако черна котка й мине пътя. А ако е с колата, направо сменя посоката. Не минавала и под стълба и треперела да не се сблъска с някой коминочистач, че последният път всичко й тръгнало с краката нагоре. Така че нищо чудно, че Алисия си е намерила алиби, което да я утешава за липсата на халка на безименния пръст.

Alisia-16022

Ники я въртеше на малкия си пръст

Alisia Birmata

А как ще приключи приказката с Бирмата?

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар