Алисия прогони Джина Стоева от Ара (Ето как я прецака)

Алисия върти мръсни номера на колежката си зад гърба й

Алисия се забърка в нов скандал. Този път не е свързан с личния й живот, а е професионален. Успя да прогони колежката си Джина Стоева от „Ара мюзик”. И то след като й спретна мръсен номер като й отмъкна буквално изпод носа проект за супер хит, узнаха от Hotarena.net.

Избухналият страхотен скандал между двете е само началото на айсберга. Бясната от измамата Десислава Стоева, както е истинското име на Джина, веднага си подава молбата за напускане.

Алисия прецака Джина Стоева
Алисия прецака Джина Стоева

Тук трябва да споменем, че подобни планове има и Ивена, която изцяло подкрепя приятелката си. И двете споделят, че фирмата умишлено бави техни продукти и че компанията лансира определени певици в ущърб на други.

Но да се върнем на скандала и разрива на Джина Стоева с „Ара мюзик”. Няма много изненади, защото историята колкото прозаична, толкова е и нормална за средите на поп фолка. И идва сякаш като потвърждение на казаното преди няколко дни от Андреа за лицемерието и задкулисието в тези среди.

Прецаканата Джина доста отдавна замисляла на направи ново парче в дует с Тони Стораро. Проектът бил доста обещаващ, защото песента е хубава и има голям шанс да се превърне в супер хит. Самата певица, след месеци борба и ходене по мъките, за да реализара замисъла си, накрая изгубила надежда. Още повече, че самият продуцент, Виктор Касъмов, безпричинно спъвал проекта й. Затова певицата настояла да й върнат парите, които е вложила в него.

И Алисия не пропуска възможността да го отмъкне за себе си. Сякаш само е чакала този момент, за да се възползва от чуждата идея. Двамата с Тони Стораро обявяват, че имат намерение да представят нова песен, разбирайте тази на Джина, а Виктор Касъмов веднага ги подкрепил, като този път за нула време задействал реализирането на проекта. Според тях парчето ще застане начело на музикалните класации, защото е супер хит.

Непочтено и подло. На Алисия, най-оборотната в момента певица в „Ара мюзик”, не й пука, че заради тази си позиция непрекъснато са прецаквани колежките й. В случая потърпевша се оказа Джина Стоева, която след скандала, по всяка вероятност, ще започне самостоятелна кариера.

 

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.