Алисия призна: Време ми е да се омъжа! (Вижте как се ослушва за сватба с новия си)

Гласувайте за статията

Алисия призна, че е крайно време да мине под венчило

Алисия се ослушва за сватба с новия си приятел, след като не й се получи с Ники М и Валери Божинов

Алисия призна, че й е време да се омъжи! Певицата все твърдеше, че е над нещата и подписът не е гаранция за щастие. Но очевидно годините си казват думата и тя се е усетила, че всички покрай нея си имат семейства.

„Ако някой добър и грижовен мъж ми предложи брак бих приела на драго сърце. Тази година ще стана на 35 и мисля, че е време да създам семейство и да имам деца. Голяма част от приятелките ми вече са омъжени и аз също се замислям да направя подобна крачка”, сподели красивото миньонче.

АлисияДо момента певицата много пъти е заявявала, че никога не е имала фиксидея да бъде булка, въпреки, че би и се искало. След раздялата с Валери Божинов няколко месеца певицата страдаше за изгубената любов. Тя дълго не можеше да намери заместител на футболиста, който пък бързо сви гнездо с Николета Лозанова. Лъч надежда за сърцето на Алисия беше връзката ù с вратаря Ники Михайлов. Точно когато всички очакваха двамата да направят най-важната крачка, миньончето и по-младият от нея спортист се разделиха.

И то отново заради Николета.

Последно Алисия имаше връзка с богаташки наследник, но двамата се събираха и разделяха няколко пъти. И не е ясно какъв е статусът на отношенията им към момента, предават от hotnews.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

1 коментар to “Алисия призна: Време ми е да се омъжа! (Вижте как се ослушва за сватба с новия си)”

  1. Име (задължително)

    февр. 12. 2018

    Красива, талантлива, образована и с доходна професия…няма нужда от бракове заради спонсорството, за разлика от други, на които бракът е цел.

    Reply to this comment

Добавете коментар