Алисия прецакала и Ангел с дуета си с Тони Стораро (Нови разкрития)

Алисия е трябвало да запише нов дует с Ангел, но се изметнала в последния момент

Алисия трябвало да запише с Ангел „Не давам да си чужда“

Алисия е прецакала и колегата си Ангел с дуета си с Тони Стораро. Това разкри лично колежката на певицата от Ара Ивена. В личия си профил във Фейсбук блондинката заяви, че Джина Стоева далеч не е единствената, която е останала излъгана заради действията на Ася от Вакарел. Както знаете, късо подстриганата блондинка трябваше да запише дует с Тони Стораро.

Алисия успяла да прецака и Ангел
Алисия успяла да прецака и Ангел

Алисия обаче се намеси и побърза да пусне своето парче с него, прецаквайки по този начин колежката си, която напусна Ара, обидена от действията й. И от факта, че продуцентът Виктор Касъмов подкрепя Алисия, въпреки некоректните й действия. Оказа се обаче, че и Ангел е потърпевш от ситуацията.

„Не давам да си чужда“ първоначално е била замислена като дует с него, заради успеха на „Плачи сега“. В който Алисия се появява буквално за финалните секунди. Това обаче било достатъчно и певицата му обещала нов дует. Вместо това обаче Ася решила в последния момент да се изметне и да покани Тони Стораро. Макар да знаела, че той гласи дует с Джина Стоева, научиха от hotarena.net.

Постът на Ивена
Постът на Ивена

В поста си Ивена не пожелава да назове Ангел с името му, говорейки за него единствено като за певеца, с когото Алисия записала дует преди време и с когото уж подготвяла втора песен. За всички фенове обаче е ясно за кого става въпрос. Самият Ангел предпочита да си замълчи за момента, заради клаузите за конфиденциалност в договора му, които го задължават да не разкрива информация от случващото се в компанията.

Това е и причината единствено напусналите изпълнители да се осмеляват да споделят за проблемите в Ара и по-конкретно за факта, че се толерира една единствена изпълнителка, за която се говори, че е любовница на Касъмов и затова си прави каквото си иска.

„Замислете се, защо всички колеги недоволстват срещу една и съща певица?“, реторично пита Ивена.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.