Алисия прекрати мълчанието: Истината за мен и Ники е…

Алисия прекрати мълчанието: Истината за мен и Ники е…
1 (20%) 1 vote

Алисия разкри истината за отношенията си с Ники Михайлов, който наскоро станаха по-обсъждани и от любовта ѝ с Бирмата.

Преди дни Алисия и бившата ѝ половинка Ники Михайлов изненадващо за всички се появиха заедно на сватба в Кюстендил. Това подпали съмненията, че двамата отново са намерили път един към друг и любовта им е пламнала с нова сила. Тази сутрин певицата даде интервю, в което разкрива истината за отношенията си с вратаря на националния отбор.

Алисия  призна, че отношенията между нея и Ники са перфектни. Те не таят лоши чувства един към друг, а точно обратното – желаят си само най-доброто и си помагат с всичко, с което могат. Като например Михайлов да гледа Валерко, докато Ася и Бирмата са в Тайланд… Все пак общото им появяване на сватбената церемония е красноречив знак, че между двамата доскоро влюбени няма място за омраза, а любовта е изместена от приятелство.

Изпълнителката на „Мой“ обаче е абсолютно категорична, че няма връщане назад. Алисия потвърди, че двамата са разделени окончателно от няколко месеца. След раздялата всеки е продължил живота си по свой път и няма шанс, поне на този етап, пътищата им да се срещнат. Двамата не спират да се виждат най-вече заради малкия Валерко, който е супер привързан към Михайлов, а Алисия не желае да го лишава от възможността да има двамата бащи, които да го гледат като писано яйце.

Валерко и Ники

Валерко и Ники

По отношение на Бирмата, певицата нито призна, нито отрече връзката им. И трудно би отрекла, след като всичко излезе наяве в кадрите, заснети то папараците на Николета Лозанова. Алисия сподели, че най-важното, което търси в един мъж, е уважението. Уважава ли я той, значи тя има всичко. Явно точно това ѝ е липсвало във връзката с Ники Михайлов и точно така Бирмата е успял да я спечели. Алисия не крие, че е обсебваща и ревнива в любовта, но го смята за нормално, ако има истински силни чувства.

Късно е да се крият

Алисия и Бирмата

Коментари чрез Facebook

коментара

1 коментар to “Алисия прекрати мълчанието: Истината за мен и Ники е…”

  1. Кристина

    февр. 27. 2016

    Николета да спре да се заяжда с алисия. Верно че михайлов е истински джентълмен и роден плейбой. Все пак бащата на валерко е божинов. Той трябва да е до него. А не да се забавлява с котета и глупави плейметки.

    Reply to this comment

Добавете коментар