Алисия преди – такава, каквато не я помните (Снимки, които не иска да си спомня)

Алисия преди – такава, каквато не я помните (Снимки, които не иска да си спомня)
5 (100%) 1 vote

Алисия преди изобщо не прилича на себе си

Алисия със сигурност иска да забрави за тези снимки

Алисия преди – спомняте ли си как изглеждаше девойчето от Вакарел, твърдо решило да пробие на музикалната сцена?

В началото на кариерата си звездата изглежда доста обикновено и е далеч от днешната си визия. Която е постигнала не само с усърдни тренировки във фитнеса, но и с редовни посещения при пластичния си хирург.

Алисия преди

Алисия преди

В сравнение с преди, звездата на Ара се е променила буквално до неузнаваемост, а от слабичкото, невзрачно момиче с бузи няма и следа. След як тунинг – скули, устни, гърди и т.н., изпълнителката вече не прилича на себе си.

Някои от феновете дори са на мнение, че любимката им е загубила своята идентичност и е станала копие на Галена и Николета Лозанова. Което не е в нейна полза.

Ася, както е истинското й име, обаче е категорична, че се харесва изключително много и не спира да го показва с нови и нови селфита.

Със сигурност обаче тя би искала да забрави за старите си снимки, които я показват такава, каквато беше преди парите на Валери Божинов, Ники Михайлов и Жоро Бирмата, предават от Hotnews.bg. Вижте ги в галерията ни.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

2 коментара to “Алисия преди – такава, каквато не я помните (Снимки, които не иска да си спомня)”

 1. филми

  авг. 23. 2016

  Разбира се, че я помним. Винаги си е била красива жена. Това, че е била все още оформяща се като жена възраст на снимката не означава, че има разлика. С няколко килограма повече, което е нормално за тази възраст. Сега са диети, фитнес и много труд и работа. Грижи! Има ринопластика и преди имаше хиалурон в устните. Това , който знае е временно и се разсейва в организма. Силикон и хиалурон има почти всяка невръстна ученичка. Нито е първа, нито последна , нито единствена. Но скули не е правила. Просто е по-слаба. Красива е и то много. Тя си е генетически слаба и красива.

  Reply to this comment
 2. Ема

  авг. 23. 2016

  Предният коментар е от някакъв роднина на Ася, които тук плещи едни и същи тъпотии :D. Забравил е да спомене за „латино излъчването“ й : D.. Никога не е била красива и никога няма да бъде, а манията й да заприлича на Никлозета е смешна.

  Reply to this comment

Добавете коментар