Алисия преди и сега – ето как се промени през годините (Снимки)

Алисия преди и сега – ето как се промени през годините (Снимки)
5 (100%) 2 votes

Алисия упорито отрича да има корекции по лицето си, макар те да са видими с просто око

Алисия се промени много – от невзрачно девойче до поп фолк дива

Алисия е сред звездите, които претърпяха най-голяма промяна във визията си през годините. Бившата половинка на Валери Божинов и Ники Михайлов буквално си е сложила ново лице след всички корекции, които претърпя, за да изглежда по-добре.

Алисия преди и сега

Алисия преди и сега

И макар да отказва да говори по този въпрос, е видимо и с просто око, че певицата има цял куп операции само по лицето си. Вече станаха пословични хилядите интервенции по устните й, с които на моменти заприличва на Мара Отварачката.

Освен това звездата на Ара на няколко пъти е оперирала носа си, за да го направи по-фин и да премахне леката гърбица, която имаше. Филърите в скулите също нямат нужда от коментар. Освен, че е пристрастена към пластиките, изпълнителката неведнъж се е подлагала и на какви ли не процедури за изпъване на кожата, с цел забавяне на процесите на стареене.

Което не е особено удачно, предвид факта, че тя изобщо не е престаряла, коментират феновете. Малко известен факт е, че певицата е оправяла и зъбите си. По-паметливите й почитатели добре си спомнят, че преди славата да я застигне Алисия беше с доста криви зъби. Което се вижда ясно и от старите й снимки.

Почитателите й обаче са категорични, че и преди корекциите любимката им е имала миловидно излъчване.

Повечето от тях дори са на мнение, че Ася, както е истинското име на певицата, трябва да се поспре с операциите. Тъй като са започнали да й се отразяват негативно.

Всички добре си спомнят как тя се появи в студиото на Сашо Диков ужасяващо сбръчкана заради неуспешна пластика.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар