Алисия празнува РД с Валерко и Бирмата (Вижте какво й подари богаташът)

Алисия празнува РД с Валерко и Бирмата (Вижте какво й подари богаташът)
5 (100%) 1 vote

Алисия получи тузарски подарък от новия си

Алисия ще отбележи рождения си ден в компанията на Бирмата и сина си Валерко

Алисия ще отпразнува рождения си ден с новия си любим Жоро Бирмата и сина си Валерко. Певицата за първи път от много години няма участие на празника си днес, тъй като е решила да го прекара в компанията на близките си.

Алисия с тузарски подарък от Бирмата за РД

Алисия с тузарски подарък от Бирмата за РД

Изпълнителката ще отбележи рождения си ден с новата си тръпка, нищо, че двамата са заедно едва от Нова година. Звездата на Ара вече е запознала богаташа със сина си Валерко, който изглежда е свикнал да прекарва времето си с гаджетата на майка си. Затова и нямал нищо против новата й тръпка, предават от hotarena.net. Бившият на Преслава пък очевидно е лапнал сериозно по седем години по-възрастната Ася.

Тъй като за рождения й ден е решил да й подари кола. При това чисто нова. Бирмата се е бръкнал с доста сериозна сума за возилото, разкриват познатите му. За него обаче парите не били проблем, тъй като държал да зарадва половинката си.

Която става на 34 години. И до момента се придвижваше с джипа втора ръка, който й беше подарил бившият й Ники Михайлов. До момента Станоев се проявява като доста по-щедър от него, така че не е чудно, че Алисия е готова на всичко, за да го задържи.

Певицата е пуснала агентите си навсякъде, за да контролира всяка него. Тя никога не е криела, че когато има връзка е доста ревнива и обсебваща. И може да звъни и по 50 пъти на половинката си на ден.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар