Алисия потвърди, че с Ники Михайлов са разделени (Ето как)

Алисия потвърди, че с Ники Михайлов са разделени (Ето как)
5 (100%) 1 vote

Алисия потвърди слуховете, че с вратаря за пореден път са скарани

Алисия и Ники Михайлов отново са разделени, да видим този път до кога

Алисия потвърди слуховете, че с Ники Михайлов са разделени. На последните си участия певицата се появява без гривната, която й беше подарък от вратаря и на която бяха изобразени неговите инициали, заедно с нейните и тези на сина й Валерко.

Алисия вече не носи гривната от Ники Михайлов

Алисия вече не носи гривната от Ники Михайлов

Изпълнителката получи подаръка през лятото и оттогава не го беше сваляла от ръката си, тъй като си го беше превърнала в нещо като талисман. От няколко седмици насам обаче звездата на Ара е махнала гривната от ръката си и изобщо не я слага – нито в ежедневието, нито по участията си. Което според феновете е явен знак, че положението между нея и Ники Михайлов отново не е розово.

„Пак са се скарали, то е ясно“, коментират форумци. И за да му покаже, че не й пука за него, е разкарала гривната, убедени са феновете.

Припомняме ви, че през лятото Алисия и вратарят се сдобриха за пореден път, след като за пореден път се бяха скарали. Идилията им обаче продължи едва няколко месеца и се разчу, че Михайлов-младши отново е проявил шавливия си нрав. Като този път предателството е било двойно, тъй като сложил рога на певицата с една от най-близките й приятелки – моделката Александра.

Естествено, последвалият скандал между него и Алисия бил страшен, а съседи на вратаря разказват, че дори са чули чупене на чинии, които най-вероятно изпълнителката е мятала по неверника. Заради което се наложило Михайлов да я усмирява с охраната си, научиха от Hotarena.net.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар