Алисия потвърди, че е била с Ники Михайлов на НГ (Фото факт)

Алисия потвърди, че е била с Ники Михайлов на НГ (Фото факт)
5 (100%) 1 vote

Алисия потвърди, че е била заедно с вратаря на Нова година

Алисия и Ники Михайлов очевидно пак са се събрали

Алисия потвърди, че е била заедно с Ники Михайлов на Нова година. Очевидно на певицата й писна от подигравките в последните дни, че е била съвсем сама на празника, докато вратарят е празнувал заедно със семейството си. И реши да опровергае всичките си зложелатели като им покаже, че все пак е била заедно с Ники.

Алисия и Ники Михайлов са били заедно на Нова година

Алисия и Ники Михайлов са били заедно на Нова година

Типично в неин стил, звездата на Ара направи това завоалирано като публикува своя снимка от новогодишната нощ. На която позира заедно със скъпарско розово шампанско. Със същата бутилка, с която позира и Ники Михайлов. Повече от ясно е, че възможните варианти са два – или двамата съвсем случайно са любители на едно и също шампанско и това е съвпадение.

Или просто са се събрали отново и са празнували заедно. Определено вторият вариант е много по-вероятен, убедени са феновете. Любопитното е, че Михайлов прекара празника заедно със семейството си. Които по принцип никак не харесват Алисия.

Затова е доста чудно, ако и тя е била поканена на семейното празненство. По-скоро двамата с Николай са празнували в последствие, насаме в апартамента му. След като той си е тръгнал от дома на баща си.

Това събиране е поредното за двойката. Драмите и изневерите им от край време са публична тайна. Вратарят не е от най-верните, а Алисия всеки път го зарязва уж окончателно и в последствие му прощава. До следващата изневяра.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

2 коментара to “Алисия потвърди, че е била с Ники Михайлов на НГ (Фото факт)”

 1. анонимен

  ян. 05. 2016

  Сладка двойка са и явно има нещо което не може да ги раздели. най-вероятно е истинската му обич към нея, но същевременно не може да преодолее генетичната си похот. Ако се обичат, нека си се взимат! Баща му забрави ли, че той беше женен мъж с дете също, когото оплете в мрежата си , а в последствие създаде и семейство с Мария Петрова?

  Reply to this comment
 2. Отврат

  ян. 07. 2016

  Каква е несъръзмерна на тази снимка бляяяк много гнусно джудже с оооогроомната си глава и късо тяло уужасссс

  Reply to this comment

Добавете коментар