Алисия отсече: Ще има възмездие! (На Ники М. ли се кани?)

Алисия отсече: Ще има възмездие! (На Ники М. ли се кани?)
5 (100%) 2 votes

Алисия е бясна след интервюто, в което вратарят я обяви за грешка

Алисия иска да отмъсти на Ники Михайлов задето я унижи публично

Алисия се кани на Ники Михайлов. Близки до звездата на Ара разкриват, че тя е бясна, задето в последното си интервю бившият й намекна, че тя е била грешка. Пред „24 часа“ Михайлов-младши обяви, че през последните две години не е бил никак щастлив и единственото нещо, което било наред в живота му, били парите. Не му вървяло нито в професионален, нито в личен план.

Алисия се кани на Ники Михайлов

Алисия се кани на Ники Михайлов

А както знаете, в последните две години той беше заедно именно с Алисия. Така че, без да споменава имена, на всички стана ясно кого точно визира той.

Съвсем естествено, изпълнителката не останала никак очарована от изказването на бившия си, което е най-малкото унизително за нея. Затова не е никак случайно, че само няколко часа след като интервюто излезе, певицата пусна категоричен статус, в който заявява, че „Изкупителни жертви винаги ще има, но ще има и възмездие!“.

И макар да върза поста си с Великденските празници и саможертвата на Христос за хората, феновете са убедени, че всъщност думите й са насочени към Николай.

„Не е случайно, че ги написа малко след интервюто му. Явно не може да му прости, че я изкара едва ли не загуба на време“, коментират онлайн потребителите.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

1 коментар to “Алисия отсече: Ще има възмездие! (На Ники М. ли се кани?)”

  1. ?

    май 01. 2016

    О’Лиза (на) Стоилова , ти спиш в профила на Алисия и се чудиш какви да ги измислиш и накъдриш. И, защо говориш от името на нейните фенове ? коя си ти , да правиш квалификации, оценки и слагаш думи на хората в устата? Неграмотна и нещастна злобарка!

    Reply to this comment

Добавете коментар