Алисия отново сама и изоставена (Бившият й категорично й отказа брак)

Алисия отново е сама след поредната си неуспешна връзка

Алисия копнее да се омъжи, но няма кой да й предложи брак

Алисия отново е сама и изоставена! Певицата определено няма късмет в любовта след като и поредното й гадже отказа да се обвърже сериозно с нея.

След поредица раздели и събирания тя и пернишкият бизнесмен решиха окончателно да сложат край на отношенията си.

Виновник за краха на връзката е Алисия. Изпълнителката и бивша на Валери Божинов напира от дълго време за сватба, но милионерският наследник категорично отказва да се задоми.

Певицата, която днес навършва 35 години, мечтае за семейство. Тя иска да се задоми повече от всичко и често споделя, че й е време да се омъжи. След като разбира, че мъжът до нея няма същите планове, изпълнителката на „Карамел“ зарязва милионерския наследник.

За последно двамата прекараха коледните празници заедно в Пампорово, като Алисия за пореден път засяга темата за сватба.

Щом вижда, че той не е готов да вземе важното решение, изпълнителката в прав текст му заявява, че с връзката им е свършено.

АлисияСлед като и той се оказа неподходящ за нея, Алисия отново е в търсене на голямата си любов, пише „България днес“.

„Ако някой добър и грижовен мъж ми предложи брак, бих приела на драго сърце. Тази година ще стана на 35 и мисля, че е време да създам семейство и да имам деца. Голяма част от приятелките ми вече са омъжени и аз също се замислям да направя подобна крачка“, признава Алисия.

Певицата има три сериозни връзки, но от нито една не успя да сбъдне мечтата си и да се види като булка. Пред приятелки тя споделя, че все си избира неправилни мъже и дори се притеснява, че може да остане стара мома.

Първо Алисия имаше бурен романс с Валери Божинов, когато и двамата бяха млади и изгряваха на сцената. Те изкараха няколко години и изпълнителката дори роди на футболиста син – Валери-младши. Нещата между Божинов и певицата вървяха изключително добре и всички предвиждаха сватба, когато нападателят я заряза заради Николета Лозанова.

Певицата не стоя дълго време без мъж и се хвана с колегата на Валери – Ники Михайлов. Който пък беше бивш на Николета.

Любовта на сина на Боби Михайлов и изпълнителката отново бе като на филм и Алисия мисли, че най-накрая е открила мъжа на сърцето си, когато Ники я заряза.

За да се върне при Лозанова.

Най-разстроена от раздялата между певицата и последното й гадже, е майката на милионерския наследник – Лидия Станоева. Бизнесдамата обожава Алисия и я виждаше като идеалната снаха. Тя неколкократно кара сина си да предприеме следващата крачка, но младият мъж категорично отказва да се задоми.

Двете дами бяха супер близки и често излизаха по женски. След края на любовния романс, певицата спря да излиза с майката на бившия си. Тя реши да се съсредоточи върху кариерата си, както и в отглеждането на сина си Валери-младши.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.