Алисия отново аут от семеен празник на Михайлови (Фото факт)

Алисия отново аут от семеен празник на Михайлови (Фото факт)
5 (100%) 2 votes

Алисия продължава да е персона нон грата за бащата на Ники Михайлов

Алисия отново не беше поканена на семеен празник на вратаря, с когото уж са заедно

Алисия отново се оказа нежелана от семейството на Ники Михайлов. Певицата за пореден път не получи покана за семейната сбирка, най-вероятно по случай рождения ден на голямата сестра на вратаря, който беше преди няколко дена. По случай който цялата фамилия – таткото Боби, съпругата му Мария Петрова и самата рожденичка, са се събрали на семейна вечеря.

Алисия отново не е желана от семейството на Ники Михайлов

Алисия отново не е желана от семейството на Ники Михайлов

Не се вижда по-малката сестра Елинор, но най-вероятно тя е зад обектива на фотоапарата. „Къде е Алисия?“, веднага попитаха и феновете. Както знаете, от доста време насам двамата с вратаря правят намеци, че пак са се събрали и този път нещата са по-сериозни от всякога.

Двамата прекараха почти цялото лято заедно по почивки, в последствие Ники купи чисто нов апартамент, в който да живеят с певицата, а тя потвърди това като снима новия си клип в него. Като добавим и очевидната злоба, която Николета Лозанова в последните дни все по-усилено излива срещу певицата, явно се случва нещо, което я дразни много.

И тя се чуди как да уязви съперницата си, тъй като не може да понесе щастието й, коментират форумци. Явно обаче идилията все пак не е съвсем пълна, тъй като Михайлов-старши все още отказва да приеме звездата на Ара за снаха.

За никого не е тайна, че двамата не са в особено добри отношения и досега са били заедно на семейни празници не повече от един-два пъти. Според запознати героят от САЩ’94 не одобрява, че Алисия е доста по-голяма от сина му и има дете от друг мъж.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар