Алисия отмъкнала Бирмата от приятелката си Христина Витанова!

Алисия отмъкнала Бирмата от приятелката си Христина Витанова!
1.5 (30%) 2 votes

Алисия разделила близката си приятелка с богаташа

Алисия уж се правеше на приятелка на Христина, а и заби нож в гърба

Алисия отмъкнала Бирмата от Христина Витанова! След като стана ясно, че тя и богаташът официално имат връзка, наяве излизат нови и нови факти от отношенията ми. Вече се разбра, че певицата и бившият на Преслава са се загаджили покрай Нова година след като тя окончателно разкара неверния Ники Михайлов.

Алисия отмъкнала Бирмата от Христина

Алисия отмъкнала Бирмата от Христина

Това, което малцина знаят обаче, е че изпълнителката отмъкнала богаташа под носа на Христина Витанова, с която той имаше краткотрайна афера миналото лято! Именно гимнастичката запознала уж дружката си Ася с новия си избраник. Бившата на Ники Михайлов и Валери Божинов пък не му мислила много много и започнала да прилага всичките си женски трикове, за да прилапа Бирмата.

Алисия набързо забравила, че Христина й е приятелка, особено след като забелязала, че Станоев не остава безразличен към женските й номера. Първоначално бившата на Благой Георгиев отказвала да повярва, че приятелката й е способна на подобен подъл номер.

Едва след като Бирмата я зарязал, тя разбрала, че не е трябвало да й вярва толкова сляпо, разказват близките й. „Алисия така и не призна пред Христина, че спи с бившия й. Гледаше я в очите и я лъжеше“, коментират запознати с любовния триъгълник.

Съвсем естествено, в момента Витанова не иска и да чуе за някогашната си първа дружка, предават от hotarena.net.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар