Николета отново ШАМАРОСА Алисия (ВИЖ КАК)

Николета отново ШАМАРОСА Алисия (ВИЖ КАК)
5 (100%) 1 vote

Плеймейтката пусна снимка на Валери и дъщеря им

Плеймейтката Николета Лозанова отново удари доста силна „плесница“ на Алисия. Моделката, която само преди няколко седмици се хвалеше, че много иска да се сприятели с бившата на мъжа си, избра странен начин да го покаже. На страницата си в социалната мрежа Ни Ло публикува снимка, на която Валери си играе и обгръща с любов и грижа малката Никол. Фотосът предизвика еуфория у феновете на моделката, но разгневи почитателите на Алисия.

Снимката на Валери и Никол вбеси феновете на Алисия

Николета отново дразни певицата с щастливото си семейство

На пръв поглед невинната семейна снимка изглежда като удар насочен именно срещу певицата, която често се оплаква от това, че Валери пренебрегва сина си. Заради обтегнатите им отношения, двойката почти не си говори, а футболистът рядко се среща със сина си.

„Това е прекалено“, недоволстват почитатели на Алисия, готови да скочат срещу Николета. Мнозина дори подозират, че моделката умишлено е публикувала снимката, за да засегне бившата на мъжа си.

Видно е, че Валери обожава малката Никол, но футболистът неведнъж е признавал, че изпитва същите чувства и към сина си. Заради сложните си отношения с Алисия обаче, Божинов прекарва доста по-малко време със сина си Валери–младши. Певицата и спортиста все още се изясняват по повод родителските права над детето и неговата издръжка. А милите семейни снимки, които Николета публикуват, само наливат масло в огъня на и без това твърде нажежените отношения между тях.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар