Алисия: Николета е невъзпитана селянка!

Гласувайте за статията

Още колко ли ще продължат панаирите между двете двойки…

Алисия: Николета е невъзпитана селянка!

Алисия: Николета е невъзпитана селянка!

Алисия, която за разлика от новата на бившия си, има малко повече вкус и класа, реши да бъде леко по-хард в атаките си срещу Николета. Певицата има притеснения относно това да не би по някакъв начин девойката, която е родом от село в близост до Пловдив, и която не блести нито с кой знае какъв интелект, нито с възпитание, да окаже някакво влияние върху общия им син с Валери Божинов. Това без съмнение ще се случи при посещенията на малкото момче…

Като гост „В джаза в събота вечер” Алисия даде да се разбере, че трудно може да преглътне обидата и откритите нападки от страна на двамата новобрачни.

Разбира се, популярната изпълнителка е над тези неща. Това не й попречи да захапе Николета, която отскоро е Божинова.

В прав текст Алисия каза: „Отказвах медийни изяви, защото в последната година се случиха много неща в личния ми живот, които се поставят на преден план, затова реших, че е по-добре да имам по-малко такива”.

Автоцензурата й беше нарушена от постоянния интерес както от страна на нейните почитатели, така и заради медиите, които непрекъснато правят какви ли не интерпретации по случая.

„Не харесвам възпитанието на Николета и ме притеснява това, че синът ми ще трябва да се среща с нея, когато е с баща си, това ще бъде един лош пример за него”.

Алисия не остана длъжна и на Валери, като не пропусна да спомене, че се е превърнал в мъж под много голям чехъл.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар