ПОСЛЕДНО! Алисия или Николета влиза във „ВИП Брадър”?

Гласувайте за статията

Продуцентите се видели в чудо от капризите на двете, които вечно са във вражда по между си

 

Скандали тресат „ВИП Брадър” при това не само в Къщата, където превъртелите съквартиранти озверяват с всеки изминал ден. Оказва се, че Николета и противната й бивша на любимия – Алисия, са успели да побъркат продуцентите на риалити шоуто. Естествено, че сценаристите първоначално имали идея да вкарат и двете в предаването, защото скандалите между тях щели да им гарантират рейтинга.

Любовният триъгълник не мирясва

Любовният триъгълник не мирясва

Според умните глави, които създават продукцията, зрителите искали да разберат нещо повече за техните мръсни истории и удари под кръста, а това нямало начин да не лъсне пред камерите на „Биг Брадър”. Алисия обаче веднага се светнала как стоят нещата и дала условие, че ще стане съквартирантка на останалите звезди, но не и ако Лозанова е вътре. Плейметката пък се пазаряла до последно за цената и все се опъвала, докато накрая май се оказа и нежелана. Половинката на Валери особено се притеснявала да влезе, докато Памела Андерсън е гост, защото сметнала, че тя ще я засенчи.

Коя от двете ще се престраши да влезе във "ВИП Брадър"?

Коя от двете ще се престраши да влезе във „ВИП Брадър“?

Явно НиЛо просто не търпи конкуренция и иска да е винаги номер 1. Въртяла, сукала и се надявала след отпътуването на блондинката, да я повикат, че да грейне малко и тя от екрана. Да, ама не!

Засега май вероятността да я видим на живо по Нова телевизия отпада, но за сметка на това Алисия все повече се замисляла върху предложението. Така, че като нищо съвсем скоро следващият участник да е точно фолк певицата.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар