Алисия на почивка с бившата на Ники Михайлов! (Снимка)

Алисия на почивка с бившата на Ники Михайлов! (Снимка)
3 (60%) 2 votes

Алисия се щракна в джакузи заедно с бивше гадже на вратаря

Алисия е на почивка с една от любовниците на бившия си

Алисия е на почивка с бившата на Ники Михайлов! Певицата се е отдала на забавления и доста е позанемарила професионалните си ангажименти откакто е заедно с Жоро Бирмата. В момента изпълнителката се намира в Куршевел – най-скъпия зимен курорт в света. Като според запознати за почивката плаща не друг, а бившият на Преслава.

Алисия е на почивка с Алекс Арабаджиева

Алисия е на почивка с Алекс Арабаджиева

Което пък обяснява защо Алисия е в едно джакузи заедно с Алекс Арабаджиева – бившето гадже на Ники Михайлов!

Вратарят имаше връзка с богаташката наследница малко преди да се хване с Алисия. Така че със сигурност на изпълнителката не й е особено приятно да се плацика рамо до рамо с мацката, която изостави Михайлов-младши.

Алекс обаче е от компанията на Бирмата, така че Ася няма какво да каже по въпроса и й се налага да си мълчи, коментират феновете. Особено пък ако иска Станоев да продължи да я води по скъпи местенца, хилят се форумци.

Както вече споменахме, Куршевел е най-скъпия зимен курорт в света и досега Алисия не беше ходила там.

Тъй като Ники Михайлов не беше сред най-щедрите гаджета и я водеше единствено по родното Черноморие.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

2 коментара to “Алисия на почивка с бившата на Ники Михайлов! (Снимка)”

 1. Шиши

  мар. 11. 2016

  И, какво има да делят с Алекс Арабаджиева, че да се налага да мълчи Алисия? Тя е в приятелски отношения с Михайлов и днес. А , ако тръгне да води гарес на всички с които е бил Михайлов преди нея е пълна простотия от ваша страна. Живее си живота и са там с Бирмата и мъжете на тези момичета. Не е сама. А, вие им яжте гъзовете в жълтите сайтове. дали ги интересува?! ха ха ха

  Reply to this comment
 2. ???

  мар. 11. 2016

  Пак глупости чета. Ники Михайлов, простакесо е водил Алисия на Малдивите, на о. Мавриций и на много други места. Единствено отидоха на БГ Черноморието , когато той си празнува рожденият ден там , а тя нямаше възможност да отиде за повече време навън, поради предварително уговорени служебни ангажименти. Драскаш тук и там, колкото да не заспиш.

  Reply to this comment

Добавете коментар