Алисия на кръстопът: Валери — младши я събира с Ники Михалов?

Алисия на кръстопът: Валери — младши я събира с Ники Михалов?
4 (80%) 2 votes

Алисия на кръстопът: Валери Божинов или Ники Михайлов?

Фолк певицата Алисия е изправена пред труден избор. Собственият й син Валери Божинов–младши я кара да преосмисля решенията си, заради привързаността си към Ники Михайлов. Малчуганът е силно привързан към национала, с който певицата имаше връзка няколко години. Двамата развиха силна връзка и според някои Михайлов дори се грижел повече за сина на Божинов от родния му баща.

В началото на годината обаче двамата се разделиха без много шум, тъй като певицата го хванала да й кръшка с млада пловдивчанка. И оттогава съвсем естествено прекратила контактите си с него, въпреки че заради Валери-младши от време на време позволяваше на сина си да го вижда. В момента Алисия прави опити да оправи отношенията си с Валери Божинов, който от доста време бе на нож с нея, след като се ожени за Николета Лозанова. Фолк певицата обаче понесе стоически цялата им драма, а след развода на футболиста, двамата затоплиха отношенията си.

Алисия на кръстопът заради Валери-младши

Алисия на кръстопът заради Валери-младши сн. Булфото

Към днешна дата се говори, че изпълнителката е на път да върне мъжа си и двамата отново да се съберат покрай детето. Валери-младши обаче повече тъгувал по Ники Михайлов, който прекара последните 3 години с него. Явно братските отношения между двамата са били силни, тъй като Михайлов също сподели снимка, на която се вижда, че е много привързан към сина на Алисия.ali s

Фотосът е от първи юни, а на нея двамата позират заедно. Самият Михайлов използва снимката, за да поздрави „брат си“ и да му покаже, че не го е забравил. По време на мач на националите преди няколко месеца, заедно с Валери Божинов и малчугана, той посети известен столичен ресторант.

Въпреки топлите отношения между сина й и бившето й гадже, Алисия засега няма никакво намерение да се връща при Михайлов. Нещо повече – певицата прави опити да се събере с Валери Божинов и нехае за бившето си гадже.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар