Алисия си направи 2 метра крака (Безумен фотошоп гаф)

Алисия си направи 2 метра крака (Безумен фотошоп гаф)
5 (100%) 2 votes

Алисия лъсна с двуметрови крака, дребничката изпълнителка на „Ара“ компенсира височината си с фотошоп

Фолк певицата Алисия се лустроса с фотошоп. Не, че го прави за първи път, но май забрави, че има предишни нейни снимки, които няма как да скрие.АлисияАлисия 2

Алисия е с дребничък ръст и фотошопа иска да компенсира късите си крачета. Но някак не изглежда естествено с двуметрови крака. Като добавим и супер високите токове гледката съвсем няма нищо общо с действителността.

Ако сравним последната снимка на изпълнителката, която качи във Фейсбук с предишни нейни фотоси разликата е очебийна. Няма как да са й се удължили краката, които трябва да признаем, че са стройни, но никак не са главозамайващи.АлисияАлисия 3

Алисия е сметнала, че някой друг сантиметър отгоре няма да се забележи. Но бдителните потребители гледат под лупа фолк звездите и винаги забелязват когато  фотошопът е играл.

Не само новото гадже на Бирмата, а доста нейни колежки използват съвременната техника за да се разкрасят допълнително. Фолк певицата Мария не веднъж става за смях в опитите си да се направи да изглежда по-висока. Миньончето уж няма притеснения от ниския си ръст, а често я хващат да си издължава краката.

Феновете на Алисия, които са я виждали на живо веднага забелязаха разликата. Те съветват своята любимка да не следва примера на другите фолкаджийки.

Чалгаджийката е дребничка на ръст, но с доста добре сложени крака, смятат последователите на певицата. Всеобща тайна е, че мъжете предпочитат миниатюрни и сладки жени.

Защо е нужно Алисия да ни убеждава, че притежава дълги и стройни крака? „Защо трябва да се прави на по-висока от колкото е“, питат се любителите на фолк звездата.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

1 коментар to “Алисия си направи 2 метра крака (Безумен фотошоп гаф)”

  1. a

    апр. 01. 2016

    Не виждам фотошоп, а просто много високи токчета. Не отричам, че Алисия има обработени снимки, то е ясно, че има, но тези, които сте сложили в статията, не са 🙂

    Reply to this comment

Добавете коментар