Алисия наглее след скандала с Джина Стоева: Тя си е виновна!

Алисия отказва да признае, че е прецакала колежката си

Алисия твърди, че парчето на Джина и Тони Стораро не било достатъчно добро

Алисия изнагля брутално след скандала между нея и Джина Стоева, който доведе до напускането на втората на компанията Ара. Първоначално бившата на Валери Божинов и на Ники Михайлов се опитваше да се прави, че е над нещата и отказваше да коментира случилото се.

Алисия наглее срещу Джина Стоева
Алисия наглее срещу Джина Стоева

Изпълнителката направи един единствен опит да се оправдава на страницата си във Фейсбук, но той не беше особено успешен и тя отново млъкна след него. До сега. В интервю за родно светско списание Алисия избухна с пълна сила срещу вече бившата си колежка, показвайки, че изобщо не е толкова хрисима и добричка, на колкото се прави.

Ася, както е истинското име на изпълнителката, в прав текст заяви, че Джина сама си е виновна за случилото се и да не обвинява нея. „Няма защо да ми се сърди, че съм реализирала идея, която тя е имала. Да се сърди на себе си, че не е успяла да я направи първа“, наглее Алисия в интервюто си. И далеч не спира до тук.

Изпълнителката твърди, че щом колежката й има претенции към нея, е трябвало тя да я потърси, тъй като самата тя нямало за какво да й се обажда и да й се извинява. И в прав текст заплаши Стоева, че в най-скоро време скандалът ще утихне и тя няма да може да се възползва повече от името й, пишат от hotarena.net.

Естествено, Алисия е категорична, че не спи с продуцента си Виктор Касъмов и единствената причина той да я толерира за сметка на другите е фактът, че публиката я обичала много.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.