Алисия мъсти на Ники Михайлов с нов футболист

Алисия мъсти на Ники Михайлов с нов футболист
5 (100%) 1 vote

Алисия набързо прежали вратаря, хвана си най-големия роден плейбой

Алисия загърби самотата и бързо си намери нов утешител. Само малко преди Великден, в предаването „Шпионка”, се жалваше, че сутрин се буди сама, без човек до себе си. До вчера търсеше дори помощта на врачки, за да си върне Ники Михайлов, за което преди малко Ви информирахме, а днес вече е в прегръдките на друг. Почти по холивудски.

Алисия мъсти на Ники Михайлов с Мартин Камбуров

Алисия мъсти на Ники Михайлов с Мартин Камбуров

Както и предположихме, магиите не са помогнали и междувременно певицата е решила да се подсигури и да се огледа за ново завоевание. И за изненада, отново футболист, узнаха от Hotarena.net. Говорим за изненада, защото след раздялата с Валери Божинов тя се беше зарекла, че никога повече няма да се обвърже с ритнитоковец. Е, сигурно смяташе, че вратарите не са в тази категория, защото след Валери заби Николай, като се кълне, че не е с тях, защото са спортисти, а защото нещата така се случват.

Сега пак й се случиха с футболист. Време е да издадем новото й завоевание. Това е Мартин Камбуров. С него е била засечена по време на Великденските празници. Дори се носят слухове, че връзката им е по-отдавна, явно и по времето докато демонстрираше колко страда по Ники и летеше до Турция. Но е била дълбоко пазена тайна.

В интерес на истината, забивката днес с капитана на „Локомотив” Пловдив може да се определи като претоплена маджа. Двамата са били заедно малко след като певицата се раздели с бащата на детето си и преди да се хвурли в обятията на Николай Михайлов.

Може пък старата любов да не е хванала ръжда. Което е малко вероятно. Току-що преминалият христовата възраст футболист е известен със слабостта си към нежния пол, не една и две красавици са минали през леглото му. Няма да изброяваме, защото списъкът е дълъг.

И N-тата по ред в него Алисия едва ли ще укроти, определяния от близки до него като неспасяем плебой, Мартин Камбуров.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

1 коментар to “Алисия мъсти на Ники Михайлов с нов футболист”

  1. LO6O

    май 03. 2015

    ИМА ЕДЕН ЕДИНСТВЕН НАЧИН ЗА ПРОГОНВАНЕТО НА НАГЛАТА МАЛКА ПЕРУКА ОТ НАЦИОНАЛНИЯ ОТБОР – ТОВА Е НУЛЕВА ПОСЕЩАЕМОСТ НА МАЧОВЕТЕ. # ТОГАВА ЩЕ ГО НАБЛЮДАВАТ САМО 4ЕТИРИ ЧОВЕКА (ДЯДО МУ, БАЩА МУ, ПЕТЕВ И ШЕЙТАНОВ) . # ДРУГИЯ НАЧИН Е МОЩНО, НЕПРЕКЪСНАТО, 90-МИНУТНО, ОСВИРКВАНЕ, КАКТО И ОГРОМНИ ТРАНСПАРАНТИ, КОИТО ДА ЗАКЛЕЙМЯВАТ НЕГОВОТО ПРИСЪСТВИЕ В ОТБОРА.

    Reply to this comment

Добавете коментар