Алисия махна силикона по искане на Бирмата? (Фото факт)

Алисия махна силикона по искане на Бирмата? (Фото факт)
5 (100%) 2 votes

Алисия е решила да се раздели с гигантските си гърди

Алисия си махна силикона по настояване на Бирмата

Алисия махна силикона. Певицата се показа с видимо намалена гръдна обиколка, а според запознати причината за това е желанието на новата й половинка Жоро Бирмата. Който не крие, че не е почитател на твърде пищните форми. Нещо, което показа и по време на бурната си връзка с Преслава.

Алисия си намали бюста

Алисия си намали бюста

Публична тайна е, че именно богаташът е виновен за бруталното отслабване на Преси, която в един момент дори се оказа на ръба на анорексията заради желанието му тя да е колкото се може по-слаба. Нищо чудно в момента това да се случва и с Алисия, коментират запознати.

Певицата от доста време също се подлага на постоянни диети, за да отслабва, а откакто е с Бирмата съвсем е спряла да се храни, разкриват притеснените й близки. Намаляването на бюста й е поредното доказателство, че бившата на Ники Михайлов е решила да направи всичко възможно, за да се хареса на новия си избраник.

„Нищо чудно, че се мъчи всячески да му угоди. Алисия иска да мине под венчило най-накрая, а знае, че предвид възрастта й това ще става все по-трудно. Затова е готова на всичко, за да задържи Бирмата с надеждата той да й предложи брак“, коментират в гилдията.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

1 коментар to “Алисия махна силикона по искане на Бирмата? (Фото факт)”

  1. А

    мар. 18. 2016

    Глупости на търкалета. Когато бяха в Тайланд на почивка била си уголемила бюста, сега бяха на почивка във френските Алпи била си намалила бюста. То, така става всеки ден се поставя и се сваля силикон! Колко сте изтрещели и неграмотни това драскачите в измислените ви сайтчета. И никога не е било приоритет на тази певица да мине под венчило. Напротив тя не иска брак, както и много млади момичета вече не бленуват за брак. Брака не е това, което беше и не е фикс идея на никой , освен на златотърсачките, като Николета Лозанова да прелапа облаги провинциалната проститутка.Още по-малко на жени , които са постигнали успех в кариерата си и могат да се оправят финансово и сами. Така, че не драскайте глупости. Нищо вярно в тази статия! Абсолютно нищо!

    Reply to this comment

Добавете коментар