Алисия маха силикона заради Бирмата (Вижте на какво заприлича)

Гласувайте за статията

Алисия е решила да променя имиджа си заради мъжа до себе си.

От повече от година Алисия е лудо влюбена в Георги Станоев – Бирмата. А, както знаем, любовта може да направи чудеса с човек. Дори да накара фолк певица да реши да си махне силикона! Изпълнителката на „Мой“ се слави като една от най-тунингованите в бранша, но явно на този етап от живота си съжалява както си е причинила преди години.

А може би и Станоев й е дал някои и други насоки как предпочита да изглежда жената до него. Алисия на този етап няма да пипа имплантите в гърдите си, които и без това не са особено очебийни. За разлика от тях, филърите в устните й не веднъж са ставали обект на подигравки. Именно към тях певицата е насочила вниманието си.

Близки до нея разкриват, че вероятно й се е досвидяло да даде повече пари за качествен хиалурон или просто му е минал срока на годност. Подобни интервенции са с ефект от няколко години и след това се нуждаят от преправяне. Вместо на напомпа джуки отново обаче, Алисия е решила да ги смали. Тя се е подложила на козметична интервенция за изсмукване на филърите от устните й. За нейно съжаление, ще й се наложи поне още една, пише hotarena.net.

А настоящият ефект е междинен и доста нелицеприятен. Певицата се е разделила с предишните с големи джуки и сега те са по-скоро към естествения им вид – малки и тънки. Само че по тях се виждат остатъчни буци от веществото, което е било инжектирано преди време. Особено отблизо гледката е повече от грозна.

Алисия махна големите джуки

Алисия махна големите джуки

Именно затова Алисия е решена час по-скоро отново да посети козметик и да се избави от всеки помен за предишната си визия. А какво ще реши да коригира след това, остава да видим!

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар