Алисия – майка за пример! Трогна всички с изповедта си за Валерко

Гласувайте за статията

Алисия е горда майка, синът й Валери не спира да я радва с постъпките си

Алисия, която отглежда сама сина си от връзката си с футболиста Валери Божинов е най-гордата майка на света. Валерко, който не само е отличник в училище я радва с благородни постъпки.

Явно, че певицата е намерила най-верния подход към детето и вече бере плодовете на правилното възпитание, което му е дала. Фолк дивата преди дни получила писмо от класната на Божинов-младши и то не какво да е, а благодарствено.

В специалното послание към госпожа Ася Дойчева (както е истинското й име) ръководството на Италианския лицей, където учи десетгодишното хлапе й изказва благодарност за доблестна постъпка на малкия Валери.

Момчето намерило 107 лева, които някой бил изгубил. Наследникът на певицата веднага предал парите в канцеларията на училището. Ден след като открил банкнотите Валери-младши пък се натъкнал на скъп детски часовник, който също предал на ръководството, предават от електронното издание bgdnes.bg.

В писмото пише, че синът на Алися ще бъде награден за честността и доблестта, която проявил.

Как да не се гордее певицата с постъпките на Валерко? Въпреки, че е представителка на поп фолка тя отглежда наследника си като го възпитава по най-добрия начин. Учи го да е честен човек, не само да заляга над уроците.

Феновете на певицата я хвалят, че наистина е майка за пример. Може да има много участия и ангажименти, но на първо място са грижите й за сина й. Който нито е разглезен, нито презадоволен, признава за него самата фолк дива.

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар