Алисия лъсна по сутиен и нощница на участие (Вижте модния й провал – Снимки)

Гласувайте за статията

Фолк певицата втрещи с модна издънка на сцената

Алисия спретна такъв моден гаф на сцената, който трудно ще бъде забравен от феновете. На едно от последните си участия, тя се появи на сцената с ексцентрично облекло, с което изуми публиката. А хората се запитаха на неин концерт ли са или се намират в спалнята на фолк дивата.

Роклята й от сатен, която бе облякла имаше вид по-скоро на домашен еротичен халат или пък на секси нощничка. Под, която се разкри сутиена на Алисия, в който едва се побираха силиконовите гърди на изпълнителката на „Карамел”.

Алисия шашна със секси нощничка на едно от последните си участия
Снимка: Инстаграм

Феновете на певицата коментират, че тоалета й е истински моден провал и тя е направила непростима модна грешка, стремейки се да изглежда по-различна и в крак с модата, предават от marica.bg.

Нейни почитатели в социалната мрежа й пишат: „всичко с възрастта си гърдите от вън е доста голяма отживелица и не е секси.”, „Все едно сега ставаш от леглото мадам 🤣🤣🤣🤣 леш!”, „вече по бельо ли излизате да пеете 🙈 нямам думи.”, са само част от критиките към Алисия. Е, има и такива, които й се възхищават и я смятат за много красива и я сравняват с богиня.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар