Алисия кръшкала на Валери с Виктор Касъмов?

Алисия кръшкала на Валери с Виктор Касъмов?
5 (100%) 1 vote

Алисия крие дългогодишна тайна афера с продуцента си

Алисия първа кръшнала на Валери, твърдят злите езици

Алисия кръшкала на Валери Божинов с Виктор Касъмов? Този грозен слух от няколко дена обикаля онлайн пространството. Факт е, че името на певицата от години е спрягано с това на продуцента й, а зложелатели твърдят, че тя му е любовница и по този начин е успяла да си извоюва мястото в компанията. И привилегиите, с които се ползва.

Крие ли Алисия тайна връзка с продуцента си?

Крие ли Алисия тайна връзка с продуцента си?

Според анонимен източник обаче, изпълнителката и Касъмов не просто са имали мимолетна афера, а трайна връзка, продължила близо 15 години! От самият дебют на Ася като певица преди години. Връзка, която продължила дори и по време на отношенията й с Валери Божинов, твърдят хора от Ара.

Нещо повече, двамата не спрели да се виждат дори и когато Алисия се събрала с Ники Михайлов, твърдят от hotarena.net. Тези скандални слухове са подкрепени и от думите на бившите колежки на Алисия – Емануела, Ивена, Джина Стоева и по-малко известната Буболина.

Които са категорични, че изпълнителката никога не си е поплювала и е била готова да прави всичко, само и само да пробие в бранша. Заради което без стеснение си лягала с шефа си, дори и когато е била сериозно обвързана.

Факт е обаче, че дали му е била любовница или не, настоящата половинка на Ники Михайлов е единствената звезда на Ара, която вече години е сред най-оборотните изпълнителки. Може би дори и най-оборотната.

За разлика от други негови любовници. Факт е, че преди години Касъмов си лягаше с Кати, а по-късно се появиха слухове и за негова афера с Буболина. И двете обаче не успяха да докажат певческите си качества и набързо залязоха.

„Реално, единствено Алисия носи сериозни приходи във фирмата, тъй като хонорарите й не падат и са пет пъти по-високи от тези на останалите“, коментират хора от екипа.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар