Алисия крие, че се е събрала с Ники заради пи ар (Факти)

Алисия крие, че се е събрала с Ники заради пи ар (Факти)
5 (100%) 1 vote

Алисия е заедно с Ники Михайлов вече два месеца, но крие умишлено

Алисия иска да извлече максимум дивиденти от връзката си с вратаря

Алисия нарочно крие, че отново е с Ники Михайлов! Певицата и вратарят са се събрали още преди два месеца, но певицата изрично настоявала новите им стари отношения да останат в тайна от фенове и медии. И не, причината не е, че изпълнителката иска да си спести вниманието на фенове и медии.

Алисия използва връзката си с Ники Михайлов за пи ар

Алисия използва връзката си с Ники Михайлов за пи ар

Всъщност точно това внимание се надява да привлече чалгаджийката, но разкривайки връзката си с вратаря в най-удобния за нея момент. Алисия съвсем умишлено изчака да наближи моментът, в който трябва да пусне нова песен и започна с намеците, че отново е с Ники. До сега певицата не показваше с нищо, че има човек до себе си и не спираше да твърди, че е сама и се интересува само от сина си Валери-младши.

И изведнъж започна да пуска поголовно снимки, с които в прав текст си показва, че се е събрала с Михайлов.

Първо кадъра от същият хотел, където се снима и той, след това фотото, на което ясно се вижда, че е с очилата и шапката му, а накрая двамата бяха изловени уж случайно от папараци в дискотека, видяха от Hotarena.net.

Повече от ясно е, че изпълнителката се възползва максимално от интереса, който тя и вратарят предизвикват с отношенията си, за да може да се шуми около нея точно когато пуска новата си песен, убедени са онлайн потребителите.

А както знаем, няма нищо по-добро от малко „разлайване на кучетата“ точно преди това. Нещо, в което изпълнителките от чалга бранша, са специалистки. И да не забравяме, че това далеч няма да е първият подобен ход от страна на певицата.

При една от предишните им раздели, тя се възползва от сдобряването им, за да го снима в свой клип, който, естествено, предизвика интерес. Самата им връзка пък беше обявена в същия ден, в който бившият й Валери Божинов се ожени за Николета Лозанова. Надали Алисия не е помислила за тези „съвпадения“.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар