Алисия като орлица след инцидент с Божинов (Вижте как бди над него)

Алисия като орлица след инцидент с Божинов (Вижте как бди над него)
2 (40%) 1 vote

Алисия наистина е майка за пример, ето колко е грижовна към сина си

Алисия е като орлица за Валери Божинов и е готова на всичко, за да го запази от всякакви беди и проблеми. Стане ли дума за младия футболист, певицата дава сърце и душа, за да го предпази от неприятности.

Синът на изпълнителката и звездата от сръбския „Партизан“, носи не само името на баща си, но е наследил и буйния му нрав, и любовта към футбола. Именно желанието да покаже колко е добър във всичко обаче, му докара немалко неприятности.

По време на последната ваканция преди училище, в Приморско, малчуганът решил да покара скутер. За съжаление приключението приключи с рани и синини, които певицата се опита да почисти и да обезболи възможно най-грижовно. След малкия инцидент, притеснената майка не се отдели и за миг от детето си. Тя не пропусна да му даде и наставления, как да кара следващия път и да се пази от подобни нови изпълнения.

Алисия винаги е била майка за пример и е изключително всеотдайна към сина си. Самата изпълнителка не крие, че обожава детето и е готова на всичко, за да го защити от всякакви неприятности и проблеми. През годините след раздялата с Валери Божинов, Алисия понесе доста тежки удари, но ги издържа достойно. Самата изпълнителка на „Красавицата спяща“ тогава заяви, че не й пука колко пъти на кръст ще я разпънат, стига никой да не засяга сина й. Тогава се превръща в истинска майка орлица и брани детето си с всички сили.

Алисия трепери като майка орлица, когато става дума за сина й

Алисия трепери като майка орлица, когато става дума за сина й

Преди седмици двамата с Валери Божинов — младши се върнаха от ваканция в Марбея, а последните участия на Алисия по морето, бяха ваканция и за малкия Валерко преди училище. Той ще бъде трети клас тази година, както и дъщерята на Мария, а също и щерката на Азис.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар