Кофти! Алисия заприлича на БУХАЛ!

Какво се случва с фолк дивата, че взе да стряска околните, тревожат се нейни почитатели

 

Алисия, каква е тази визия напоследък?! Въпросът е сериозен и се задава много често във виртуалното пространство.

Първата асоциация, която се роди в главата на потребителите е, че тя все повече заприличвала на бухал…дали, защото е като граблива птица в живота или странно изцъкналите очи, изпитото лице и устните, които стоят като закачени?!

Алисия не се хареса на хората в този вид
Алисия не се хареса на хората в този вид

Всичко това силно тревожи почитателите й. Фолк дивата е имала желание да блесне в строг, делови вид, за да я приемат като сериозна дама, а то виж какво се получи накрая. Неприятно е, че трансформациите на певиците почти не им носят добри отзиви, а стават все по-смешни в очите на околните.

Злобните коментари се сипят напоително в мрежата
Злобните коментари се сипят напоително в мрежата

Даже възлюбеният й Ники Михайлов, който е застанал до нея на втората снимка, не може да затвори устата на критично настроените хейтъри, които описват Алисия като съсухрена представителка на друг животински вид – този на рибите. „Това е гадно, забележете каква скумрия е!”, плюят настървено мнозина в мрежата.

Защитниците на чалгаджийката яростно я бранят от човешката злоба и твърдят, че гнусните коментари са на хора, които симпатизират на Николета Лозанова. Вечната вражда между двете явно няма скоро да спре да разделя аудиторията на два лагера, които усърдно търсят кусурите на своите идолки.

1 коментар
  1. Джу Василева казва

    eiiii, mnogo zloba! Koi gi pishe tiq evtini I izmisleni statiiki ne znam.mn dobre izglejda, nishto neredno ne vijdam.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.